ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Τα δύσκολα επιτυγχάνονται και δεν χαρίζονται!

Στο λέω εγώ που κυνηγάω όνειρα από μικρό παιδί!

Γιατί; Γιατί έτσι με έμαθαν! Το ποιος δεν το θυμάμαι… Δεν θυμάμαι καν, αν αυτό οφείλεται στους γονείς μου ή κάπου αλλού! Θυμάμαι πάντως από μικρή να τρέχω, να σκοτώνομαι για να τα πραγματοποιήσω… μέχρι να ματώσουν τα γόνατα μου!

Για τόσο τρέξιμο μιλάμε! Είμαι και λίγο απρόσεκτη, οπότε φαντάζεσαι πόσες φορές έχω χτυπήσει και πόσες γρατσουνιές έχω για ενθύμιο! Δεν είναι εύκολο και δεν είναι απλό!

Δεν ξυπνάς μια μέρα και πραγματοποιούνται όλα!

Τα όνειρα απαιτούν μόχθο και θυσίες! Απαιτούν εγρήγορση, φαντασία, ιδέες και σίγουρα ξεβόλεμα! Αλλιώς μείνε στη βολή σου! Τα όνειρα απαιτούν κάποια διαδικασία από τη μεριά σου και κάποιο είδος κινητικότητας! Ναι είναι δύσκολα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως είναι ακατόρθωτα! Σου το λέω εγώ που έχω φτύσει αίμα!

Για να υλοποιηθούν χρειάζεται κάποια διεργασία!

Απλά επειδή η διαδικασία και τα στάδια ενός ονείρου είναι πιο περίπλοκα, και κρύβουν απογοητεύσεις, συχνά εγκαταλείπουμε! Κάποια πραγματοποιούνται γρήγορα, κάποια άλλα κάνουν χρόνια! Δυστυχώς δεν το ρυθμίζεις αυτό, ούτε και μπορείς να το ελέγξεις! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μη χάνεις την πίστη σου! Να προσέχεις τα μικρά βήματα που κάνεις και να τα αναγνωρίζεις, δίνοντας έτσι κουράγιο στον εαυτό σου, να συνεχίσει και να μη γυρίσει πίσω!

Μιλάμε για όνειρα!

Όλοι λένε να τα κυνηγάμε! Κι εγώ σου λέω να τα κυνηγάς και να είσαι προετοιμασμένος για δυσκολίες, τρικλοποδιές κι αποτυχίες! Μπορεί και να μην εμφανιστούν! Μπορεί όμως και να συμβούν, το ένα πίσω από το άλλο, σε τέτοιο βαθμό που να σε γονατίσουν! Εκεί πρέπει να φανείς δυνατός!

Τσαντίζομαι με εκείνους που δεν τα κυνηγάνε και περιμένουν δια μαγείας, να υλοποιηθούν! Με τσαντίζουν εκείνοι που βολεύονται και δεν κουνάνε για το πιο πέρα! Για το πιο πέρα που ισχυρίζονται οι ίδιοι ότι θέλουν!

Όχι φίλε! Φταις εσύ και μόνο εσύ! Εσύ που δεν κυνήγησες αυτά που ήθελες!Αλήθεια, πόσοι κυνηγάμε άραγε αυτά που θέλουμε; Άφησε ήσυχες τις συγκυρίες και όλες τις άπειρες δικαιολογίες που θα βρεις για να με αντικρούσεις! Εδώ χάνεις. Έχεις μπροστά σου κάποιον που τα κυνηγάει από την πρώτη μέρα! Κάποιον που έχει ζοριστεί… γιατί τα όνειρα κρύβουν ζόρια! 

Τα δύσκολα επιτυγχάνονται και δεν χαρίζονται!

Κράτα αυτό και κρίνε εσύ πως θα προχωρήσεις! Μην ακούω όμως κλάψα για τα δικά σου όνειρα που χάθηκαν και ζήλεια για τα δικά μου που πραγματοποιούνται! Εσύ δεν ξέρεις… Μόνο εγώ γνωρίζω, το πόσο έχω ματώσει!

 

*Φωτογραφία από  Vultar Bahr

Δες το σχετικό βίντεο εδώ:

2 thoughts on “Τα δύσκολα επιτυγχάνονται και δεν χαρίζονται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *