ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Οι όμορφες γυναίκες είναι οι αέρινες

γυναίκες όμορφες και αέρινες

Tυχαίες συζητήσεις αντρών – γυναικών σχετικά με τις συμπεριφορές των δύο φύλων, και τις ερωτικές περιπέτειες…

Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των γυναικών, για τον καλύτερο εαυτό που προσπαθούν να βγάλουν προκειμένου να κερδίσουν κάποιον – ακόμα και στην περίπτωση που εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι αλλού και ότι δε θέλει κάτι άλλο πέρα από σεξ! 

Υπάρχουν Γυναίκες και γυναίκες, όπως υπάρχουν Άντρες και άντρες.

Υπάρχουν εκείνες που θα συμφωνήσουν σε ό,τι τους λέει κάποιος. Θα καθίσουν δίπλα του και ας παίρνουν ψίχουλα, περιμένοντας πως εκείνος στο τέλος θα αλλάξει, θα τις εκτιμήσει διαφορετικά και θα τις διαλέξει… Ακόμα κι αν, η παρούσα κατάσταση δεν τις ικανοποιεί.

Ελπίζουν ενδόμυχα σε κάτι παραπάνω  και όντως βάζουν τον καλύτερο τους εαυτό σε εφαρμογή για να τον κερδίσουν και γιατί όχι; να τον πάρουν και από την άλλη όταν αυτή υπάρχει… άλλωστε αυτός είναι και ο απώτερος σκοπός! Το πόσο θα περιμένουν ή είναι διατεθειμένες να μείνουν σε αυτό το τρυπάκι, δεν το γνωρίζουν ούτε οι ίδιες. Πάντως δεν μπορείς να μην τους αναγνωρίσεις την προσπάθεια και την υπομονή κυρίως που κάνουν για όλο αυτό!

Από την άλλη όμως, υπάρχουν και εκείνες οι Γυναίκες που μόλις μάθουν ότι ο άλλος είναι αλλού, δε θα ξοδέψουν παραπάνω χρόνο για να ασχοληθούν. Δεν τις ενδιαφέρει να διεκδικήσουν κάποιον, που είναι ήδη αλλού, ούτε και έχουν ανάγκη να ανταγωνιστούν κάποια άλλη ή να αποδείξουν κάτι!

Αυτές οι γυναίκες οι αέρινες κρύβουν άλλα χαρακτηριστικά.

Κρύβουν τα χαρακτηριστικά ενός πλάσματος αέρινου, που δεν αντιλαμβάνεσαι με την πρώτη ματιά.  Δεν τους αρέσει να έρχονται δεύτερες και δεν ελπίζουν πως θα τις διαλέξει ο άλλος, μέσα από μία ψυχοφθόρα διαδικασία!

Πιστεύουν στην ελευθερία του άλλου και σέβονται τις επιλογές του! Καταλαβαίνουν πότε τις θέλουν και πότε δεν τις θέλουν κάπου. Και όταν δεν τις θέλουν, δεν αγωνίζονται να μείνουν. Αν θέλει να έρθει ο άλλος δίπλα τους, από μόνος του, από δική του επιλογή, τότε έχει καλώς…

Και φυσικά αυτή η κατηγορία, ξέρει πολύ καλά τι θέλει… Δε φοβάται την απόρριψη, ούτε τη μοναξιά… Δεν παρακαλάει κι ούτε κυνηγάει έναν άντρα, μη διαθέσιμο. Και το κάνει κυρίως – όχι για εκείνον – αλλά για τον εαυτό της, τον οποίο σέβεται πάνω από όλα!

Και μια τέτοια Γυναίκα ξέρει πότε πρέπει να κυνηγήσει και πότε πρέπει να υποχωρήσει και όταν χρειαστεί, δε θα δειλιάσει να κάνει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν τη νοιάζει να δείξει κάτι διαφορετικό, πέρα από εκείνο που είναι πραγματικά. Δε βρίσκει δικαιολογίες και ούτε προσπαθει να πείσει για κάτι άλλο. 

Και εν τέλει, όλοι ξέρουμε  τι εκτιμάμε και ποιος “αέρας” μένει στη μνήμη μας! 

 

*Φωτογραφία από Léa Dubedout

One thought on “Οι όμορφες γυναίκες είναι οι αέρινες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *