ΕΡΩΤΑΣ

Tί πιο απλό από το σε γουστάρω και με γουστάρεις;

“Κορίτσι μου/αγόρι μου ξεκόλλα επιτέλους!”. Αυτή τη μαγική φράση, έχω φτάσει άπειρες φορές, στο σημείο να θέλω να την ξεστομίσω και στο τέλος τελικά να υποχωρώ!

Σε φίλο μου, στον κολλητό μου, στον εαυτό μου, την λεω άπειρες φορές και τόσο χύμα! Στους γνωστούς δυσκολεύομαι. Σε εκείνους, που έρχονται και σου λένε την ιστορία τους και καταλαβαίνεις πως η απάντηση που έχεις να δώσεις στο τέλος, είναι μία και μοναδική:

“Ξεκόλλα επιτέλους! Ο άνθρωπος δεν γουστάρει!”

Οι γυναίκες δυσκολεύονται περισσότερο από τους άντρες να το καταλάβουν!

Αν πεις σε έναν άντρα ότι η άλλη δεν τον γουστάρει, θα το σκεφτεί και θα προσπαθήσει να το δει από άλλη οπτική!

Αν πεις σε μια γυναίκα ότι ο άλλος δεν την γουστάρει, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να σκεφτεί χίλια δύο ” ναι αλλά…”. Με άλλα λόγια, άρνηση να το δεχτεί αμέσως. Κι όμως, είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα, από όσο νομίζουμε!

Τί θα έκανες εσύ αν γούσταρες κάποιον;

H απάντηση σε αυτή την ερώτηση, λύνει το μυστήριο! Είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα, όταν δεν γουστάρεις κάποιον, το δείχνεις! Κι όταν γουστάρεις όμως, πάλι το δείχνεις! Το μπέρδεμα συμβαίνει επειδή κάποιοι, όταν δεν γουστάρουμε, το δείχνουμε έντονα και ξεκάθαρα. Ενώ κάποιοι άλλοι προτιμούν απλά, να μην ασχολούνται!

Για έναν άντρα, είναι πολύ πιο εύκολο, να το δείξει με τον τρόπο του, από το να το πει! Για μια γυναίκα, είναι πιο εύκολο να το πει, και γι’ αυτό περιμένει και να το ακούσει!

Το ξεμπέρδεμα πάντως, είναι πως όταν κάποιος γουστάρει, θα κάνει πολλά! Αυτός/ή που σε γουστάρει και σε θέλει, δεν σε γεμίζει με αμφιβολίες και ερωτηματικά! Σου ζητάει να βγείτε, γιατί θέλει να σε δει! Θέλει να περνάει χρόνο μαζί σου! Θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου και δεν κάνει τα πάντα για να τη χάσει!  Θέλει να μοιράζεται τις στιγμές, μαζί σου! Θέλει να πάει πιο πέρα! Διαφορετικά, δεν σε γουστάρει τόσο, όσο να κάνει κάτι από όλα αυτά!

Όταν κάποιος γουστάρει πραγματικά, θα θέλει να μείνει εκεί, δίπλα σου!

Όχι μόνο θα θέλει, θα στο αποδεικνύει κιόλας! Οπότε δικαιολογίες διαφόρων στυλ δεν ισχύουν! Τουλάχιστον, μην τα πιστεύετε και πέφτετε σε αυταπάτες!  

Εννοείται πως το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες! Δεν θέλουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες να παντρευτούν σώνει και ντε. Ή και να θέλουν, μαντέψτε! Δεν τους ενδιαφέρει να πάρουν τον πρώτο περαστικό! Οπότε, μη βάζετε σε όλες την ταμπέλα ότι ψάχνουν για γαμπρό! 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το φύλο, τα καλούπια μας και το στυλ μας, ανεξάρτητα από το αν ο άλλος είναι δειλός ή όχι, αν του δώσουμε ένα μικρό πάτημα και μας ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ θα κινηθεί κατάλληλα! Οι υπερβολές και οι φτηνές δικαιολογίες περισσεύουν. Ας μην υποτιμάμε, λοιπόν, τη νοημοσύνη κανενός!

Tί πιο απλό από το σε γουστάρω και με γουστάρεις, χωρίς δυσκολίες, χωρίς μεν αλλά και άλλα πολλά! Άρα; Πιστέψτε με, όταν κάτι είναι αμοιβαίο, θα εξελιχθεί και θα τσουλίσει! Διαφορετικά ξεκόλλα και άστο!

*Φωτογραφία από  Matheus Ferrero

2 thoughts on “Tί πιο απλό από το σε γουστάρω και με γουστάρεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *