ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Αξίες ανεκτίμητες

ανεκτίμητες αξίες ζωής

Να περιβάλλεσαι από ανθρώπους που σε αγαπάνε πραγματικά!

Ανθρώπους που ακόμα και αρνητική κριτική να ασκήσουν, να είναι από αγάπη και θέληση να γίνεις καλύτερος, να βελτιωθείς και όχι να θαφτείς! 

Να μπορείς να μοιράζεσαι και την επιτυχία σου μαζί τους!

Να έχεις αδέρφια. Να έχεις καλή σχέση με τα αδέρφια σου. Να είναι δίπλα σου, πρόθυμα να σε στηρίξουν, όπως και εσύ δίπλα σε αυτά!

Να ανοίγουν τα φώτα και στο χειροκρότημα να βλέπεις γνώριμα πρόσωπα, σε οποιοδήποτε χειροκρότημα της ζωής σου!

Να ζεις έντονες στιγμές γέλιου με φίλους, συνεργάτες, με το σύντροφό σου.

Να βλέπεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται!

Όσο μικρά ή όσο μεγάλα και αν είναι, ακόμα και όταν οι γύρω σου είναι αρνητικοί και δεν πιστεύουν σε αυτά. Μη δίνεις σημασία! Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου καλύτερα από σένα. Κανείς δε ξέρει, τι θέλεις εσύ να κυνηγήσεις και μέχρι που είσαι αποφασισμένος να φτάσεις, για να το πετύχεις!

Να μην κολλάς στα εμπόδια, αλλά να ψάχνεις τρόπους να τα προσπερνάς!

Να κολυμπάς σε βαθιά νερά και όταν αρχίσεις να βουλιάζεις, να ζητάς βοήθεια! Να μη φοβάσαι να απλώσεις το χέρι σου  για να βοηθήσεις αλλά και για να σε βοηθήσουν!

Να κάνεις λάθη! Ίσως και να μην υπάρχει αξία, περισσότερο ανεκτίμητη από αυτή! Λάθη μικρά και μεγάλα, πολλά, άπειρα! Να μαθαίνεις, να διορθώνεσαι και να κάνεις και άλλα!

Να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου, οι οποίοι να μπορούν να νιώσουν τη σιωπή σου κάποιες φορές! Να μπορούν να αντιληφθούν τη σκέψη σου, πριν την ολοκληρώσεις και χωρίς να χρειάζεται να την εκφράσεις χίλιες φορές!

Να φεύγεις από τη δουλειά, μετά από δύσκολη μέρα, μέσα στην ένταση, να πηγαίνεις κατευθείαν στο θέατρο για παράσταση και λίγο πριν βγεις στη σκηνή – αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα που περιμένεις στα παρασκήνια – να έρχεται ο συνεργάτης σου  και να σου κάνει μασάζ για να χαλαρώσεις, χωρίς να του πεις λέξη. Έτσι απλά, επειδή σε ένιωσε κάπως!

Αυτές είναι οι ανεκτίμητες αξίες της ζωής…    

Η τελευταία ανεκτίμητη αξία ήταν προσωπική! Μπορείς να συμπληρώσεις και εσύ αν θέλεις μια δικιά σου ανεκτίμητη αξία στα σχόλια παρακάτω 😉 !

*Φωτογραφία από  Lina Trochez

 

Δες το σχετικό βίντεο:

2 thoughts on “Αξίες ανεκτίμητες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *