ΕΡΩΤΑΣ

Όσο δεν με φτύνεις, τόσο κολλάω!

Όχι λάθος! Όσο με φτύνεις, τόσο κολλάω, έτσι δεν λένε; Χα!!! Σε γέλασαν…

Όσο με φτύνεις, τόσο ξεγλιστράω, ξενερώνω και απομακρύνομαι!

Οι άνθρωποι δεν είναι γραμματόσημα που κολλάνε με το φτύσιμο. Οι άνθρωποι κολλάνε με το ενδιαφέρον.

Αν περιμένω να με φτύσεις για να κολλήσω, τότε, ζήτω που καήκαμε… και εσύ και εγώ! Ξεκινήσαμε ήδη λάθος. Ποια θα είναι η συνέχεια; Noμίζω δεν χρειάζεται καν να σχολιάσω. 

Σημασία, μπορείς να μου δώσεις; Πραγματική σημασία. Αυτή που θα βλέπω στα μάτια σου και θα με κάνει να λιώνω! Αυτή την ίδια σημασία, που θα σου δίνω κι εγώ! Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Τα υπόλοιπα είναι για τους τσάμπα μάγκες και τους δήθεν!

Όσοι εκφράζονται από το φτύσιμο, για να έχουν κάποιον δικό τους τότε… περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Δεν υπάρχουν κανόνες και νόμοι… Δεν ισχύει σε όλους το ότι όσο με φτύνεις, τόσο κολλάω, είτε είσαι άντρας, είτε είσαι γυναίκα. Σε κάποιους, ίσως να πιάνει και να μετράει. Άλλους, ούτε που τους αγγίζει και δεν μπορούν αυτές τις μικροπρέπειες. Άλλο το παιχνίδι και το φλέρτ και άλλο οι μπούρδες!

Όταν ένας άνθρωπος σε φτύνει σημαίνει ή ότι δεν γουστάρει τόσο… όσο, ή ότι απλά έπαψε να ασχολείται γιατί κάτι τον ξενέρωσε! Κι όχι ότι θέλει το φτύσιμο για να κολλήσει! Είναι και αυτό μια εκδοχή, συμφωνείς; Και  βάσει αυτής της εκδοχής, γιατί να ασχοληθείς και να κολλήσεις με έναν άνθρωπο, που δείχνει να μην σε υπολογίζει, από την αρχή;

Όταν κάποιος σε γουστάρει πραγματικά, δεν σε γράφει, ούτε και σε φτύνει. Κι ακόμα κι αν είναι αυτό το στυλ του και σκέφτεται τέτοια κόλπα για να σου τραβήξει την προσοχή, αναρωτήσου πόσο τιμάει εσένα, κάτι τέτοιο. 

Τα μπογαλάκια σου, λοιπόν, και σε άλλη αγκαλιά!

Σε εκείνη την αγκαλιά, που θα κολλάς χωρίς να χρειάζεται να σε φτύσει! Θα κολλάς γιατί ο άλλος θα είναι δίπλα σου, θα είναι εκεί και εσύ δίπλα σε αυτόν! Σε εκείνη την αγκαλιά, που δε θα νοιάζεστε να το παίξετε κάπως,  αφού  θα κολλάτε ούτως ή άλλως, από μόνοι σας!

Κι άσε το φτύσιμο για εκείνους που το βλέπουν σαν βροχή και μένουν κάτω από την ομπρέλα για να προφυλαχτούν!

Εσύ δες το σαν ευκαιρία και τρέξε μακριά!

 

*Φωτογραφία από Clem Onojeghuo 

 

One thought on “Όσο δεν με φτύνεις, τόσο κολλάω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *