ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Τα όνειρα πραγματοποιούνται!

 

Να συνεχίσει να ονειρεύεται ή όχι; Το μυαλό μου εννοώ…

Κι αν δε θέλει να σταματήσει, μπορώ να το υποχρεώσω;

Τα όνειρα τρέχουν συνέχεια, καλπάζουν σαν ένα κοπάδι από άλογα. 

Κι εγώ τι πρέπει να κάνω; Να τα βγάλω από το κεφάλι μου, επειδή μου το ζήτησαν κάποιοι; Έρχονται και μου λένε τί να κάνω και πώς. Με ποιο δικαίωμα; Δεν πάνε στο…. ;

Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι.

Τελεία. Εμένα, εσένα, εμάς. Για εμένα, για εσένα, για εμάς, για όλους. Όσο μικρά κι όσο μεγάλα κι αν είναι τα όνειρα μου, δε θα τους επιτρέψω να σταματήσουν να έρχονται!  Δε θα τα εμποδίσω! Θα τα αφήνω ελεύθερα να έρχονται, να φεύγουν, να πολλαπλασιάζονται, να αφαιρούνται, να αναπαράγονται, να πραγματοποιούνται!

Θα κλείσω την πόρτα στους άλλους.

Σε εκείνους που θέλουν να με προσγειώσουν, όχι στα όνειρα μου.

Θα τα κυνηγήσω! Θα παλέψω γι’ αυτά! Δε θα τα εγκαταλείψω. Ακόμα κι όταν δεν τα καταφέρνω… μαντέψτε. Θα προσπαθώ, θα είμαι εκεί, βγάζοντας εσάς ψεύτες. Δείχνοντάς σας, το λάθος σας να με υποχρεώσετε, να σταματήσω. Σας ενημερώνω πως όσο με προκαλείτε, τόσο πεισμώνω. Δε με νοιάζει η γνώμη σας. Με νοιάζει η γνώμη του εαυτού μου! Κουμάντο αλλού.

Τα όνειρα είναι δικά μου και είναι άπειρα.

Είναι ατελείωτα. Μόλις πραγματοποιώ το ένα, συνεχίζω για το  επόμενο ακούραστα.

Δεν κουράζομαι ούτε να τα κυνηγάω, ούτε να τα πραγματοποιώ. Αντιθέτως παίρνω δύναμη να παλέψω και για τα άλλα, τα πιο μεγάλα! Εκείνα που φαντάζουν στα δικά σας μικρά μάτια ακατόρθωτα. Εκείνα για τα οποία εσείς δεν τολμάτε, εγώ τολμάω!

Σας ενοχλεί που τα βγάζω πέρα εε;

Κι όμως σας είπα! Δεν ανέχομαι να μου λένε τί να κάνω, τί να ονειρευτώ και μέχρι που να φτάσω! Και θα φτάσω μέχρι εκεί που νιώθω ότι δεν πάει πιο ψηλά. Οι κορυφές είναι εκεί και περιμένουν να τις φτάσουμε. Αν οι περισσότεροι εγκαταλείπουν στα μισά, δε σημαίνει ότι θα κάνω κι εγώ το ίδιο!

Τα όνειρα πραγματοποιούνται!

Μην αναλώνεστε, λοιπόν, με τα δικά μου όνειρα! Θα ονειρεύομαι όσο θέλω εγώ, μέχρι εκεί που φτάνουν οι αντοχές μου! Και σε όσους μου λένε να σταματήσω, θα απαντάω από εδώ και μπρος: “Βρε δεν πάτε στο διάολο!”

 

*Φωτογραφία από  Big Bear Cabins 

Related Posts

One thought on “Τα όνειρα πραγματοποιούνται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *