ΕΡΩΤΑΣ

Έρωτας με το πρώτο κλικ;

Δε ξέρω αν πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά. Όταν με ρωτάνε, απαντάω πως πιστεύω στο κλικ και στη χημεία.

Πιστεύω σε αυτο το μαγικό που συνδέει δύο ανθρώπους, όταν αντικρίζονται για πρώτη φορά, κι αυτό δεν θα μπορούσα να το αποκαλέσω έρωτα.

Ίσως να το αποκαλούσα ένα συνονθύλευμα συναισθημάτων και γεύσεων.

Και επειδή όλα αυτά ανακατεύονται στην ατμόσφαιρα, νιώθεις στιγμιαία να βρίσκεσαι σε άλλη διάσταση. Μπερδεύονται οι μυρωδιές και σε κάνουν άνω-κάτω και δεν ξέρεις από πού σου ήρθε! Αυτό είναι το αμοιβαίο κλικ, που σε κάνει να θες, να ξανασυναντήσεις τον άλλον.

Ο έρωτας κρύβει άλλη μαγεία.

Ο έρωτας περιέχει το κομμάτι του ενθουσιασμού και φυσικά του θαυμασμού. Αν δεν καταφέρει ο άλλος να σε ενθουσιάσει και να σε απογειώσει, πώς να τον ερωτευτείς;

Aν δεν καταφέρει να σε εξιτάρει εγκεφαλικά και σωματικά, πώς να τον ερωτευτείς; Aν δεν δέσουν οι μυρωδιές και δεν κουμπώσουν οι αγκαλιές σας, τότε πώς; Αν δεν μπορέσει, η επικοινωνία σας να εκτοξευτεί σε άλλα επίπεδα, πέραν του συνηθισμένου, τότε τί ψάχνεις;

Αν δεν θαυμάζεις τον άλλον, πώς να τον ερωτευτείς; Kι όχι μόνο εξωτερικά, αλλά να θαυμάζεις την ουσία του! Την ουσία που εσύ ξεχώρισες γιατί προφανώς ταίριαξε με τη δική σου!

Στην πρώτη ματιά, είναι αδύνατο να τα αντιληφθείς όλα αυτά και να τα κατανοήσεις! Ακόμα και στη δεύτερη… Το μόνο που μπορείς να αντιληφθείς στην αρχή, είναι το κλικ.  Αυτο το στιγμιαίο που συμβαίνει μέσα σου, όταν απλώνεις το χέρι να πεις “χάρηκα” και αντικρίζεις δύο μάτια απέναντί σου.

Σε αυτό το κλικ  πιστεύω, γιατί δεν το νιώθεις με πολλούς. Στις πόσες χειραψίες – που κατά τη διάρκεια της ζωής σου, θα ανταλλάξεις άπειρες – θα το νιώσεις ή το έχεις νιώσει; Αυτό είναι το μαγικό κλικ που θα κρίνει, αν θα σας ταξιδέψει παραπέρα. Αυτή είναι η ενέργεια – χημεία, που ανταλλάσεται μεταξύ σας εκείνη τη στιγμή, και σας εξιτάρει να ανακαλύψετε πιο πολλά, ο ένας για τον άλλον.

Πιστεύω, λοιπόν, σε αυτή τη μαγεία!

Κι αυτή η μαγεία, δεν αποκαλείται έρωτας, τουλάχιστον όχι στις αρχές! Τον τροφοδοτεί όμως και είναι απαραίτητη για το παρακάτω.  Για εκείνο το παρακάτω, που θα ανακαλύψετε παρέα και που ίσως να οδηγήσει γρήγορα στον έρωτα.

Πίστευω στον γρήγορο έρωτα, παρόλο που όσο μεγαλώνουμε, γινόμαστε πιο απαιτητικοί και πιο δύσκολοι.  Δεν ξέρω στις πόσες ματιές ερωτεύεται ο καθένας σας, το μυστικό είναι πάντως να ερωτεύεστε αμοιβαία κι όλο αυτό να εξελίσσεται διαρκώς, ολοένα και περισσότερο.  Και σίγουρα αυτό  εξαρτάται κι από το αρχικό κλικ!

Έρωτας με την πρώτη ματιά, λοιπόν; Σίγουρα όχι! 

Έρωτας με το πρώτο κλικ; Χμμμ… Έρωτας εκεί που κουμπώνεις!

 

*Φωτογραφία από Kiwihug 

 

Δες το σχετικό βίντεο εδώ:

Related Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *