ΕΡΩΤΑΣ

Κι αν δεν ζαλίζεσαι από έρωτα, τί να το κάνεις;

ζαλάδα του έρωτα
Τί νόημα έχει αν δεν ζαλίζεσαι από έρωτα;

Για ποιο λόγο να μείνεις ή να προσπαθήσεις για κάτι; Αν δεν υπάρχει αυτή η ζαλάδα του έρωτα, χάνεται το ενδιαφέρον!

Να στριφογυρνάει το μυαλό μου μόνο σε εσένα. Αυτό μπορείς να το πετύχεις; Εκεί σε θέλω! Εκεί είναι η μαγκιά!

Να κοιμάμαι και να ξυπνάω με τη σκέψη σου!

Να χάνομαι στα λόγια σου και σε εκείνα που ζήσαμε όταν ήμασταν μαζί. Να ανυπομονώ να σε ξαναδώ, με εκείνη την  ίδια ανυπομονησία που είχαμε μικροί, όταν πηγαίναμε σε πάρτυ. Να τρελαίνομαι μακριά σου, να τρελαίνομαι κοντά σου! Να μετράω τις ώρες και τα λεπτά και εκείνα να κυλάνε αργά. 

Σου βάζω δύσκολα εε; Τα δύσκολα είναι και για τους δυο μας… Γιατί αν όλο αυτό δεν είναι αμοιβαίο, ξέχνα το! Ό,τι μου κάνεις εσύ, θα πρέπει να σου κάνω κι εγώ! Να ζαλιζόμαστε ταυτόχρονα… εκεί είναι το μυστικό! Να κρύβουμε το ίδιο πάθος και την ίδια λαχτάρα να ξαναβρεθούμε, αλλιώς σβήνει!

Να μην το παίζουμε δύσκολοι, χωρίς λόγο.

Τα αμοιβαία φαίνονται. Κάνουν μπαμ, κραυγάζουν! Ας μην τα σταματάμε για να το παίξουμε κάπως. Ας μην προσπαθούμε να κόψουμε τη ζαλάδα. Ας την αφήσουμε ελεύθερη. Μπορεί όσο μεγαλώνουμε, να ερωτευόμαστε πιο δύσκολα, να ζαλιζόμαστε από έρωτα πιο σπάνια. Μην το καταστρέφουμε όμως, όταν πάει να συμβεί! 

Γιατί αν δεν ζαλίζεσαι από έρωτα, τί να παλέψεις και γιατί; Γιατί αν δεν με κάνεις να ζαλίζομαι από έρωτα, τότε άσε με! Ας πάμε αλλού! Ας πάμε εκεί που θα ζαλιζόμαστε.

Κι αν δεν πιστεύεις σε όλα αυτά, πρόβλημά σου!

Υπάρχουμε εμείς, οι λίγοι, που δεν χάνουμε το ρομαντισμό μας, το πάθος μας και τη ζαλάδα μας για έρωτα! Και είναι αυτό που λαχταράμε και θέλουμε να ζούμε έτσι. Ζαλισμένοι με τα πάθη μας! Ζαλισμένοι από τα πάθη μας!

Το πρόβλημα της σημερινής εποχής είναι ότι κάνει λάθη και χάνει αυτά τα πάθη! Χάνει τη ζαλάδα του έρωτα και μένει στις νηφάλιες καταστάσεις, στην ασφάλεια! Δεν επιδιώκουμε όλοι όμως κάτι τέτοιο. Οι πιο “τρελοί” τα βλέπουμε αλλιώς! Κι αν δεν καταφέρεις να κάνεις έναν τρελό να ζαλιστεί από έρωτα, τότε το σίγουρο είναι ένα: δεν θα σε θέλει!

*Φωτογραφία από Alejandra Quiroz

One thought on “Κι αν δεν ζαλίζεσαι από έρωτα, τί να το κάνεις;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *